SuperSaiyans

#1 2008-10-18 07:02:35

Zarami

SSJ

Pytanko do Panów

Ponieważ w gildi jak i na formu jest przewaga płci męskiej, mam do Was chłopaki pytanko.

Jeżeli mielibyście do wyboru dziewczynę tak śliczną, że przyciągałaby spojrzenia wszystkich na ulicy,ale niesamowicie głupią oraz dziewczynę strasznie brzydką, ale bardzo inteligentną, z którą można rozmawiać przez cała noc o wszystkim.

Która wybieracie? Nie można napisać, że chcielibyście taką pośrednią.

Albo ładna i głupia albo brzydka i inteligentna

Wojowniczka, Body

#2 2008-10-18 13:31:03

Re: Pytanko do Panów

ladna i glupia

sura weapon

#3 2008-10-18 23:20:17

benq10r

SSJ

ładna i głupia:D

Wojownik, Body

#4 2008-10-19 07:13:48

Zarami

SSJ

Weźcie pod uwagę fakt, że taka brzydka, skoro intelinentna to może odłozyć troche kasy iść do fryziera, kosmetyczki ewentualnie jakaś operacja plastyczna i mogą być z niej ludzie

Wojowniczka, Body

#5 2008-10-21 15:58:33

Necro6

Warrior

dla mnie może być ładna i tak nie mam czasu na rozmowy   przez metina2

światło jest moim przekleństwem
śmierć błogosławieństwem
tracąc dusze zyskałem nieśmiertelność

#6 2008-10-21 20:42:01

benq10r

SSJ

A co ty się tak wypytujesz, czyż byś była brzydka?? <this is joke> )))))))

no chyba, że w takim przypadku ale to już by musiała być po wszystkich zabiegach

Wojownik, Body

#7 2008-10-22 11:40:29

Zarami

SSJ

Hehe czy ładna czy brzydka jestem, nie wiem, nie mi to oceniać A pytam dlatego, żeby dowiedzieć się jakim kobietom w życiu jest latwiej i żeby choć trochę poznać Wasz męski punkt widzenia:D

Wojowniczka, Body

#8 2008-10-22 13:55:10

Xingtos

Administrator

Jak chcesz wiedziec jakim kobietom jest latwiej, to to jest naukowo udowodnione, ze latwiej jest blondynkom (oczywiscie ladnym), jezeli chcesz poznac nasz punkt widzenia to coz, napewno znajdzie sie garstka osob, ktore wola brzydkie, ale gwarantuje Ci, ze wiekszosc uzna inaczej, a jezeli chcesz sie dowiedziec czy jestes brzydka, czy ladna to na forum jest cale grono fachowcow , wystarczy rzucic fote

Jeśli nie chce Ci się robić nic dla siebie, zrób coś dla innych

#9 2008-10-22 14:14:21

Zarami pamietaj ze brzydka czy ladna to jest tylko ocena jak ktos cie pokocha to bedziesz najpiekniejsza i najmadrzejsza kobieta pod sloncem. Jak jakis facet powie ci majac do wyboru te dwie opcje bez glebszego blizszego poznania drugiej polowki ze woli madre i brzydkie to znaczy za albo klamie albo chce cie obrazic mowiac ci posrednio ze jestes brzydka oczywiscie jesli bedzie toba zainteresowany a napewno tak bedzie bo taka natura rzeczy wazne by umiec rozpoznac zyciowe okazje (tzw przeznaczneie) i nie pozwolic im przemknąć obok. Powodzenia na sciezce zyciowej zycze.

sura weapon

#10 2008-10-22 15:52:11

Zarami

SSJ

Dzięki Farig za bardzo mądre słowa. Zgadzam się z Tobą w 100%. Jednak pytanie nie jest w żaden sposób ze mną związane. Jestem już od ponad czterech lat dla takiego, jednego napiękniejszą i najmądrzejszą kobietą i mam nadzieję, że tak zostanie:) Po prostu chciałabym poznać Waszą męską opinie na ten temat:D

Ja osobiście jako kobieta bardziej ucieszyłabym sie z komplementu typu "Świetna z Ciebie dziewczyna, nie można sie z Tobą nudzić" niż "Jesteś taka piękna, ale lepiej nic nie mów"

Czekam na reszte Waszych opinii

Wojowniczka, Body

#11 2008-10-22 22:54:47

ładna i glupia paszteta bym nawet patykiem nie szturchną

CRACOVIA ZAWSZE PANY !!!!

Stopka forum

RSS